Logi och Konferenser

Att boka bröllop på herrgård


skrivet den 11 apr av Admin, klockan:19:56

Då är jag, Lena, tillbaka med ett nytt blogginlägg. I dag tänkte jag prata lite om bröllop, möhippor och svensexor. Kanske planerar du ett bröllop på herrgård till exempel? 

Det går att få bra paketpriser på bröllop på en herrgård eller liknande. Man kan också hyra in sig på en konferensanläggning då det finns sådana som passar för bröllop. Det finns anläggningar som Bokenäs nära Göteborg som ligger fint vid havet och som kan fungera.

Tänk på att det ofta finns en prutmån, särskilt om du kan kommunicera att det inte kommer att bli strul (krångliga specar, sen betalning, svag kommunikation etc). Och kanske kan ni fixa något själva? Det är inte självklart att alla herrgårdar och anläggningar ens har tid att fixa allt som hör till - de kan ha fullt upp och uppskattar catering eller att ni tar in egna medhjälpare. Ha en dialog och se vad de kan och vill. Förhandla sedan med den information du fått som bas.

Ska du boka svensexa eller möhippa är det viktigt att kommunicera att ni, så att säga, inte tänker riva stället. Hade jag förestått en herrgård eller ett hotell hade jag tänkt mig för två gånger innan jag hade släppt in en svensexa. Men ska du boka en svensexa i Göteborg med omnejd exempelvis (jag är från Göteorg så jag säger Göteborg) så finns det oerhört mycket att välja på så det borde gå att hitta ett bra ställe där ni är välkomna.


Currently rated 1.5 by 236 people

  • Currently 1,542371/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed