Logi och Konferenser

Resa till Peru


skrivet den 24 apr av Admin, klockan:13:43

Behöver hjälp medatt hitta en resa till Peru.

Jag vill så gärna åka iväg och jag vet precis var det är jag vill. Det jag skulle uppskatta väldigt mycket är tips från er mina kära läsare. Dels om någon har varit i Peru tidigare, vilka typer av resor till Peru ni kan och lite annat matnyttigt ni kan tänkas dela med er av som skulle vara till hjälp för mig. Jag ska ta ut min semester snart och jag har en vän som är från Peru. Han ska åka ner och jag vill så väldigt göra honom sällskap. Det får inte kosta för mycket och har ni förslag på något bra resebolag som även har bra priser att erbjuda så vore jag väldigt tacksam om ni kunde skicka de till mig.

Min senaste resa var i Burma. Precis allt som kunde gå fel gick fel. Vi var försenade till flygplatsen, en kompis tappade bort sitt pass och en annan blev magsjuk och sängliggande i flera dagar.
Den här gången är vi bara två som åker och ska försöka ha det mer strukturerat med planering etc. Så var så snälla och lista:

 

  • Bra researrangörer
  • Ska inte kosta skjortan 
  • Flyg och hotell priser
  • Gärna berättelse från egna erfarenheter om ni själva varit besökt landet

 

Tack på förhand!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed