Logi och Konferenser

Jag behöver hjälp med Kontorsstädning i Stockholm


skrivet den 24 maj av Admin, klockan:08:08

Jag är trött på att presentera ett kontor som ständigt ser ut som en svinstia, för mig är det A och O att kontoret ska vara i toppskick vid kundbesök och andra möten.

Man ska med stolthet kunna presentera kontoret för varje kund och det går inte med ostädade toaletter och damm i varje vrå. Det är verkligen dags att göra skillnad och vara professionell på varje plan, det är dags för mig och företag att investera i en kontorsstädning på vårt kontor i Stockholm. Självklart finns det "miljontals" av företag som erbjuder ett flertal olika tjänster, men det skulle varit en lättnad om någon utav mina läsare hade någon städfirma att rekommendera.

Jag skulle se följande tjänster i min kontorsstädning:

Växtservice

Städning av lokaler & kök

Kaffeservice

Påfyllning av hygienartiklar

Det finns även studier på att damm faktiskt hotar hälsan, vilket jag självklart inte vill utsätta mina kollegor för. Läs mer här:
http://www.publikt.se/artikel/dammet-hotar-din-halsa-8072

Vore tacksam om ni kom med tips med företag som sysslar med kontorsstädning i Stockholm, tack!


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed