Logi och Konferenser

Städfirma i Stockholm


skrivet den 21 aug av Admin, klockan:17:54

Bland de värsta sysslorna i hushållet som jag vet är när man ska dammsuga. Det är något fasligt som det alltid tar emot när jag ska ställa mig och göra det. Har även problem med andra städsysslor men just den största avskyn är när man behöver dammsuga. Det har gjort att jag nu sneglar på att kontakta en städfirma för att få hjälp av en städare.

Dels slipper man själv att städa samt att jag tror att en städare vilket fall vore mer noggrann när den städar. Vanligtvis när jag har städat och någon bekant kommer på besök får jag ofta anmärkningar direkt efteråt att det fortfarande är smutsigt eller dammigt. Antar att vissa har lättare att se när det är smutsigt och andra som jag lätt bortser från det.

Priserna mellan de olika städföretag skiftar ganska mycket och jag vill gärna helst ha något som bara är grundligt och billigast möjligast. Det får gärna vara något som kan komma över omedelbart och börja tjänsten för att jag ska behöva undvika att göra det en sista gång.

När jag slipper att lägga tid på att själv städa kan jag istället försöka att lägga den tiden på andra produktiva uppgifter. Hade gärna också hittat en ny hobby som jag kan spendera med att utföra på fritiden. Hade gärna börjat med att gå ut och spela golf på helgerna eller stå och göra några slag på driving rangen under vardagskvällarna.

Första steget vore att börja köpa klubbor som man kan börja träna med och därefter ta ett grönt kort.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed